27 березня адвокат Марк Фейгін збирається відповісти на безлад в Москві закликом про санкції проти прем'єр-міністра Дмитра Медведєва.

Про це він написав у Facebook.

"Завтра у Вашингтоні я буду закликати американських сенаторів і конгресменів внести Дмитра Медведєва в санкційний список із заморожуванням його активів у США", – написав Фейгін.

Він зазначив, що Медведєв, його родичі і оточення повинні відповісти за насильство, застосоване до протестувальників. Фейгін хоче вдарити по перерахованим вище особам "по саме м'ясо".

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", за останніми даними російські правоохоронці затримали понад 1000 протестувальників москвичів. Їх тримали по кілька годин в автозаках і не випускали з природної необхідності.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще