Російського опозиціонера Олексія Навального затримали під час мітингу у Москві.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Відомо, що він приєднався до учасників акції протесту проти корупційної діяльності у владі, ініціатором якої виступив сам. Поліція забрала Навального до відділку, коли він разом з іншими йшов у складі колони активістів між Мамонтовським провулком та Тверською вулицею.

Деталей та офіційних причин затримання у правоохоронних не розкривають.

Слід відзначити, що подібні заходи за кілька годин набули масового характеру. Якщо спочатку вони були заплановані у кількох містах, то тепер більше сотні населених пунктів заполонили громадяни, які вимагають розслідувати незаконне збагачення російського прем'єр-міністра Дмитра Медведєва.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що на Пушкінській площі у Москві почали масово затримувати учасників акції протесту.