Сьогодні 26 березня по всій Росії проходять мітинги проти корупції.

На вулиці вийшли мешканці Єкатеринбурга, Кемерово, Владивостока, Іркутська, Барнаула, Новосибірська, Челябінська, Красноярська, Томська та інших міст.

У Хабаровську зустрілися мітинг проти корупції і Національно-визвольний рух Росії.

Державні канали інформацію про мітинги замовчують.

У деяких містах уже встигли пройти затримання. У Владивостоці правоохоронці виривали з натовпу мирних активістів і відвозили до дільниць. Серед затриманих є і неповнолітні.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

На одній з акцій люди переробили відому українську кричалку - "Хто не скаче, той москаль" на свій лад. Вони стрибають і скандують: "Хто не скаче, той ведмідь".

Як писав раніше інформаційний портал "Знай.ua", мітинги організовані за ініціативою російського опозиціонера Олексія Навального. Раніше він подав заявки на проведення акцій, однак московська влада відповіла відмовою. Але це не завадило політику стримати слово, оскільки конституція не забороняє проведення мирних акцій, а уряд не надав альтернативу.

Протестувальники вимагають розслідувати "корупційну імперію" прем'єр-міністра Дмитра Медведєва.