У Барнаулі російського опозиційного політика Олексія Навального невідомий чоловік облив зеленкою. Напад стався перед відкриттям передвиборного штабу Навального у цьому місті.

Про це повідомив сам опозиціонер в Twitter.

Як розповів Навальний, чоловік, який облив його зеленкою, нібито спочатку хотів потиснути руку.

"До речі, відчув величезне полегшення, коли мені крикнули: "Це -зеленка!". Чувак досить влучно поцілив мені прямо в очі з бризкалки. Дуже пекло, і я з жахом подумав, що це кислота. А зеленка-то що!", - розповів політики про подію.

[[{"fid":"175093","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":"900","width":"1200","style":"font-size: 14px;","class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Після цього перед відкриттям передвиборного штабу Навальний зняв ролик.

"Може, у Кремлі вважають, що я з зеленим обличчям не буду записувати відеоролики, але я їх точно буду записувати", — зазначив він.

За словами глави передвиборного штабу Навального Леоніда Волкова, після нападу невідомий сів в машину і попрямував до адміністрації Алтайського краю.

Зазначимо, на початку 2017 року Навальний в рамках підготовки до президентської кампанії почав відкривати регіональні передвиборчі штаби. Він неодноразово повідомляв, що ці заходи супроводжуються акціями опонентів.

Як писав раніше інформаційний портал "Знай.ua", в Томську передвиборний штаб евакуювали, в Новосибірську політика намагалися закидати яйцями, а в кількох містах приміщення заливали монтажною піною.

Нагадаємо, 26 березня Навальний збирається провести по всій країні мітинги з вимогою розслідувати "корупційну імперію" прем'єр-міністра Дмитра Медведєва. Московська влада відмовила в акції, проте політик все одно має намір провести акції, пославшись на Конституцію РФ і відсутність альтернативи зі сторони уряду.