Екзит-поли, проведені на довиборах у 205 окрузі у Чернігові, демонструють різні дані голосування.

За даними екзит-полу, проведеного організацією SOCIS на замовлення Комітету виборців України, керівник Державного управління справами 31-річний Сергій Березенко має 31,4%, повідомляє ВВС.

45-річний Геннадій Корбан, який був заступником Ігоря Коломойського, коли той очолював Дніпропетровську ОДА, отримав 17,1%.

Екзит-пол, проведений громадською організацією "Доброчин" на замовлення USAID, показує, що Корбан отримав 22,8% голосів, а Березенко 14,6%.

За даними екзит-полу New Image Marketing Group 33% - у Корбан і 23% - у Березенка.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Читайте також: Вибори в Чернігові: явка виявилась "досить високою"

"Це триває війна екзит-полів. Треба спокійно дочекатися результатів підрахунку голосів. Треба набратися терпіння", - прокоментував різні дані езит-полів Корбан. За його прогнозами, його перемога в районі 5% не більше.

За словами Сергія Березенка, на виборах у Чернігові була застосована велика кількість брудних технологій, але він вважає вибори такими, що відбулися.

"Підрахунок голосів буде важким", - заявив Березенко.