Новий перший заступник генпрокурора України Юрій Севрук розповів, що живе в неприватизованій службовій квартирі. Крім того, у нього немає, і ніколи не було автомобіля і земельних ділянок.

Про це на прес-конференції в середу заявив сам Севрук, коментуючи інформацію, що з'явилася в пресі після його призначення.

"У мене немає машини, і ніколи не було, я живу в службовій квартирі, яку досі не приватизував. Земельних ділянок у мене теж немає", - стверджує Юрій Севрук.

Дружина нового першого заступника є доцентом Академії прокуратури.

Севрук розповів, що його батьки живуть у Житомирі. Усе їхнє майно - 15 соток землі і квартиру - вони отримали до 1991 року. У його брата, колишнього військовослужбовця, теж 15 соток землі.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Читайте також: Скандальний заступник Генпрокурора Гузир пішов у відставку

Нагадаємо, раніше замість Володимира Гузиря, який подав у відставку, першим заступником генпрокурора був призначений Юрій Севрук, який до цього був начальником головного управління нагляду за кримінальними виробництвам Генеральної прокуратури України.