Бійці "Правого сектора", які брали участь у стрілянині у Мукачевому перебувають у "безпечному місці".

Про таке заявив в ефірі телеканалу "112" прес-секретар 13-го батальйону "Правого сектора" Олексій Бик.

"З приводу наших хлопців, які брали участь у подіях у Мукачевому: вони перебувають у безпечному місці. У них все добре. Їх життю загрожує небезпека, тому будь-яка інформація з цього питання може заподіяти їм шкоду, ми її не оприлюднимо", - повідомив Бик.

Нагадаємо, 11 липня у Мукачевому виник збройний конфлікт. Його учасники – представники "Правого сектору" та люди з оточення депутата Верховної Ради Михайла Ланьо – причиною конфлікту називають спроби перерозподілу контрабандних потоків на Закарпатті. Кілька бійців "Правого сектору" ховаються в лісі на Закарпатті.

Читайте також: Ланьо повернувся до України - ЗМІ

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Правоохоронці затримали чотирьох осіб в камуфляжній формі, яка мала розпізнавальні знаки "Правго сектору". 14 липня їм повідомили про те, що вони підозрюються в участі у злочинній організації та скоєнні терактів. 15 липня Генпрокуратоура повідомила про арешт 3 із 4 затриманих.