Любов Шипович, яка очолює американську благодійну організацію Razom for Ukraine, стане технічним директором у команді Саакашвілі. Вже у середині місяця вона прилетить в Україну.

В обов'язки Шипович будуть входити розвиток ІТ-освіти на Одещині, автоматизація державних процесів та розвиток ІТ-сфери в цілому. Помічниця губернатора не отримуватиме зарплатню за роботу.

"У середині серпня Люба переїжджає з Нью-Йорка до Одеси, щоб приєднатися до команди Михайла Саакашвілі в якості технічного директора. Віримо в успіх реформ і перетворення Одеського регіону в нову" Кремнієву долину", - повідомили на сторінці Facebook Razom for Ukraine.

У Нью-Йорку Любов Шипович стала однією із засновник організації Razom for Ukraine, яка займається просуванням української культури у США та світі. Також вона працює над напівавтоматичним моніторингом згадок про Україну в зарубіжних ЗМІ у компанії ОКО.

Читайте також: "Як і сьогодні, в майбутньому ви можете бути впевнені в нашій підтримці" – Ердоган

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Саакашвілі активно залучає на державні посади іноземних спеціалістів. Останньою стала росіянка Марія Гайдар, яка стала помічницею губернатора області.