Оголошення владою України e розшук так званих "міністрів ДНР" суперечить Мінським домовленостям. Про це заявили представники невизнаної республіки.

Терористи також підкреслили, що українська сторона обіцяла їм амністію.

"Рішення міліції Донецької області оголосити в розшук 11 міністрів "ДНР" діаметрально протилежно духу мінських угод. У "Мінськ-2" йдеться про врегулювання конфлікту, про амністію, а міліція своїм рішенням, навпаки, підсилює конфлікт", - каже "міністр культури" невизнаної "ДНР" Олександр Парецький.

Читайте також: Міліція оголосила в розшук 11 "міністрів ДНР" (фото)

Нагадаємо, що раніше начальник Головного управління Міністерства внутрішніх справ у Донецькій області В'ячеслав Аброськін повідомив, що 11 "міністрів" так званої "ДНР" оголошені у розшук. Їх звинувачують у "створенні непередбачених законодавством воєнізованих та збройних формувань, що призвело до загибелі людей чи інших тяжких наслідків".

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

З початку проведення спецоперації на Сході України у розшук оголошено більше тисячі чоловік.