Народний депутат радикальної партії Олега Ляшка Ігор Мосійчук після знайомства з системою оборони Херсонщини заявив, що Президент повинен відправити у відставку губернатора області Андрія Путилова.

Про це Мосійчук написав на своїй сторінці в Facebook.

Один з блокпостів нардеп порівняв з рибальською хатинкою в степу або хатинкою пастуха, який пасе вівці.

"Коли один єдиний військовий, який утримує цей блок-пост, повідомив мені що це оборонна споруда, я зрозумів, що Херсонщина і в цілому Україна в цьому напрямку серйозно захищені", - іронізує Мосійчук.

Фото "найкрутішого блок-поста який побачив на Херсонщині", депутат розмістив під записом в якості ілюстрації.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Читайте також: Прокуратура хоче зняти недоторканність із Семенченка - Мосійчук

Він вважає, що Петро Порошенко, як Головнокомандувач разом з усім складом РНБО повинні негайно проінспектувати оборонні споруди на Херсонщині і зробити відповідні висновки.

"Мій висновок один, він дуже простий і прямолінійний. Голова Херсонської ОДА Андрій Путілов за невиконання рішень РНБО щодо організації оборони області повинен бути відправлений у відставку. І це має відбутися негайно. Бо інакше відповідальність за стан оборони Херсонщини ляже на Головнокомандувача Петра Порошенка", - написав радикал.