Комбат добровольчого батальйону "Донбас", що влився пізніше в склад Нацгвардії, Семен Семенченко може втратити депутатську недоторканість.

Відповідні документи підготували в Генпрокуратурі. Також зняття депутатської недоторканості може торкнутися ще чотирьох нардепів від "Радикальної партії" і "Самопомочі". Про це в ефірі телеканалу "112 Україна" розповів нардеп Ігор Мосійчук.

За його словами, джерела в ГПУ розповіли, що генеральному прокуророві Віктору Шокіну вже подали відповідні документи.

"На мене, на Дмитра Лінько, Андрія Лозового. І додалася ще четверта заява на одного з депутатів від "Самопомочі"... За нашою інформацією, це Семен Семенченко", - розповів Мосійчук. Як розповів znaj.ua нардеп, позбавити недоторканості його можуть за дуже активну діяльність: "У мене немає доки причин такого вирішення Генпрокуратури".

Експерти вважають, що можливо Семенченко став об'єктом уваги ГПУ через багатократні звинувачення на адресу комбата.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Читайте також: Скандальна суддя Царевич знову працює – адвокат

Нагадаємо, депутатській недоторканості нещодавно були позбавлені Сергій Мельнічук і Сергій Клюєв.