Скандальна суддя Оксана Царевич, відсторонена від роботи за переслідування учасників автопробігу в Межигір'ї, знову приступила до роботи.

Про це повідомляє телеканал "24" з посиланням на Романа Маселко - адвоката потерпілих від переслідувань за автопробіг в Межигір'ї.

сьогодні перевіряв: пані Царевич одночасно разом з нами розглядає кримінальні справи у суді Печерському. Вона вже повернулася до розгляду своїх справ і функціонує як повноцінний суддя", - зазначив захисник.

4 березня Верховна Рада дала згоду на арешт трьох суддів Печерського суду: Сергія Вовка, Оксани Царевич, Віктора Кицюка. Царевич підозрюється в переслідуванні активістів Майдану в січні 2014 року, зловживанні службовим становищем, порушення вимоги закону, постанові завідомо неправосудних рішень.

Читайте також: Голова Апеляційного суду зник після видачі дозволу на його арешт

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Царевич і Кицюк були слідчими суддями у справі про вбивство Євгена Щербаня, в якому звинувачували Тимошенко.

Також Царевич в лютому відмовилася заарештувати одіозного політика Олександра Єфремова.