На лінії зіткнення в зоні проведення АТО спостерігається контроль за контрабандою з боку силових структур України.

Як повідомляє Gazeta.ua про це повідомив голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука перед засідання Кабінету міністрів України.

"Контрабанда йде. Очікувати, що за півтора місяця буде таке явище знищено, це занадто оптимістично. Там величезні прибутки, величезні кошти залучені, ціла армія людей з усіх сторін. Що стосується кришування, то воно йде з усіх силових структур, з усіх абсолютно - і Збройні Сили, і СБУ, і МВС", - сказав Тука.

Разом з цим він зазначив, що поки не зустрічався з міністром внутрішніх справ України Арсеном Аваковим для обговорення ситуації, що склалася.

Також він заявив, що не вірить у проведення чесних виборів на Донбасі. Він підкреслив, що в Луганській області буде складно провести місцеві вибори навіть на підконтрольній України.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Читайте також: Тука влаштує перевірку нових кадрів на детекторі брехні

Голова Луганської ОДА зазначив, що в регіоні відкриють два логістичні центри.
Один буде розташовуватися у Станиці Луганській на площі біля автостанції. Також планується відкриття ще одного центру в селищі Новотошківське.

Нагадаємо, що 24 липня Тука районі шахти "Батьківщина" затримав мікроавтобус "Opel Vivara", який прямував з Сєвєродонецька до Луганська з грошима, товарами широкого вжитку та продуктами. Так він почав війну з контрабандою в області.