Володимир Маркін, офіційний представник Слідчого комітету Російської Федерації, "неадекватний".

Так відреагував головний військовий прокурор України Анатолій Матіос на своїй сторінці в Facebook,на пропозицію Маркіна "надати кваліфіковану психологічну та психіатричну допомогу".

Володимиру Маркіну не сподобалося висловлення головного українського прокурора, в якому він звинуватив міністра оборони РФ Сергія Шойгу і російського президента Володимира Путіна в розпалюванні війни проти України

"Прочитав згусток "інтелекту" представника СК РФ Маркіна. Шкода цієї людини, - написав Матіос. - Його нерви і психіка точно вбиті. Пана Маркіна давно вважають неадекватним. Це (м'яко кажучи) давно відомо і в самій кремлівської обоймі коментують ті чи інші події в Росії, і за її рубежами. Навряд чи навіть в клініці Кащенко зможуть допомогти таким торквемадам совдепівської інквізиції"

Нагадаємо, 5 серпня Шевченківський районний суд Києва дозволив затримати і доставити до суду для обрання запобіжного заходу у вигляді арешту начальника Генерального штабу Збройних сил РФ Валерія Герасимова. Про це заявив заступник генерального прокурора - головний військовий прокурор України Анатолій Матіос.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Читайте також: Путіна можна усунути тільки силовим шляхом - російський політик

Герасимова, а також 10 військовослужбовців ЗС РФ Служба безпеки України підозрює в організації і розв'язанні збройного конфлікту на території України. Міноборони РФ заявило, що звинувачення вважають безпідставним.