Російські суди знову переносять місце проведення суду по справі Надії Савченко. Донецький міський суд Ростовської області передав цю справу Ростовському обласному суду.

У повідомленні прес-служби зазначається, що така зміна пов'язана із "клопотанням захисту щодо місця проведення суду". Також вони нагадали, що рішення буде винесено не раніше ніж 15 вересня, а оскаржити його можна буде протягом 10 діб.

У цьому ж Ростові сьогодні були цікаві факти по ще одній справі. Свідка Геннадія Афанасьєва по справі Сєнцова етапували із міста у невідомому напрямку. Нагадаємо, раніше він відмовився давати свідчення проти кінорежисера.

Читайте також: Суд відмовився ініціювати процедуру імпічменту Порошенко

Надію Савченко затримали бойовики ЛНР ще у червні 2014 року. З цього часу вона перебувала у Москві де проти неї готували кримінальну справу. Зараз вона чекає на суд у Ростовській області.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще