Кабінет міністрів України на сьогоднішньому засіданні затвердив новий розширений пакет санкцій проти Російської Федерації.

Уряд відправив його на розгляд Ради національної безпеки та оборони, передає УНІАН.

"Кабінет міністрів приймає рішення схвалити новий, розширений пакет санкцій проти Російської Федерації і відправляє його на розгляд РНБО", - сказав на засіданні прем'єр-міністр Арсеній Яценюк.

Учора, 11 серпня, набрали чинності розширені санкції США проти Росії та колишніх українських чиновників, причетних до розкрадання державних активів і зловживань на держслужбі.

За словами посла України в США Валерія Чалого, зокрема до розширеного санкційного списку увійшли 4 колишні українські високопосадовці та їхні пособники, а також компанія Олександра Януковича "МАКО Холдинг".

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

Читайте також: Путін втрачає енергетичний козир: вартість "Газпрому" впала в сім разів

Нагадаємо, влітку 2014 року більшість розвинених країн ввели санкції щодо РФ у відповідь на анексію Криму та розв'язання бойових дій на Донбасі.