Народний депутат України Надія Савченко висловила незадоволення паузою у російському судовому процесі.

Як повідомляє Укрінформ, про це повідомив її адвокат Микола Полозов після персональної зустрічі.

"Зустрівся і поговорив з Надією. Очікування хоч якогось суду в одиночній камері сильно її вимотує. Вона дуже незадоволена тяганиною ростовських судів. Плюс спека у Ростовській області, від якої не рятує навіть вентилятор. Відчувається нервове напруження. Їй важко, але Надія тримається", - сказав Полозов.

Правозахисник підкреслив, що його підопічній дозволили зустрітись з родичами. Він передбачає, що сестра Віра Савченко навідається до народного депутата наступного тижня.

Читайте також: Росія не може визначитись щодо місця проведення суду Савченко

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, суд задовільнив прохання захисників Савченко у розгляді перенесення суда в інше місто. У Донецькому міському суді Росії повідомляли, що справу відновлять 15 серпня.

Микола Полозов підкреслював, що така пауза грає лише на користь захисту, який має додаткові докази відсутності злочину української льотчиці.