Очільник військової прокуратури Анатолій Матіос повідомив, що п'ять тисяч міліціонерів та три тисячі військовослужбовців перейшли до складу бойових угрупувань на Донбасі.

"На даний момент у нас є повний список, і здійснюється збір доказів щодо тих 5 тис. правоохоронців, близько 3 тис. військових, які перейшли на бік ворога, вони будуть притягнуті до відповідальності", - зазначив він.

Також сьогодні Матіос заявив про підписання Шокіним документів про створення військової прокуратури у зоні АТО. Очолювати її буде штатний військовий прокурор Костянтин Кулик.

Читайте також: Кремль доручив терористам "ДНР" влаштувати провокацію на День незалежності (фото)

Також генпрокурор Віктор Шокін розповів про перерозподіл обов'язків у ГПУ. Відтепер весь комплекс питань щодо запобігання та протидії корупції, розслідування злочинів, скоєних службовими особами, які займають особливо відповідальне становище в державі, покладено на заступника генерального прокурора Віталія Каська.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще