Представник так званої ДНР Денис Пушилін висловився щодо можливого формату перемовин стосовно окупованих територій. За його словами, збільшена кількість учасників цієї проблеми може погіршити ситуацію у регіоні.

"Збільшення числа країн, що беруть участь в мінських перемовинах посилить ситуацію, тому ми будемо блокувати такі ініціативи. Якщо ж ми допустимо думку про включення додаткових гравців, перемовини можуть остаточно зайти в глухий кут", - заявив Пушилін.

Така заява Пушиліна стала відповіддю на ініціативу новообраного президента Польщі Анджея Дуди про створення нового формату перемовин.

Денис Пушилін є представником сепаратистів ДНР у питаннях щодо міжнародних перемовин. Зазначимо, що незважаючи на будь-які домовленості, терористи порушують майже всі пункти.

Читайте також: Президент Польщі запропонував новий формат переговорів по Донбасу

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Одразу після інаугурації Анджей Дуда зв'язався із президентом Порошенком та запевнив його у підтримці України польською стороною.