Дії ФСБ Росії зазнали краху в Україні. Російським спецслужбам не вдалося спрогнозувати рівень проросійських настроїв серед населення.

Про це повідомив директор американської приватної розвідувально-аналітичної організації Stratfor Джордж Фрідман, передає "Громадське".

Він відзначив, що діяльність ФСБ була вкрай неефективною.

"Вторгнення Росії на сході України передбачала, що кількість проросійського населення почне неухильно зростати. Їм не вдалося спрогнозувати, що все відбудеться навпаки", - зазначив директор організації.

Росія, за його словами, насправді слабша, ніж про це думають у світі.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Насправді, Росія набагато слабша, ніж ми звикли її уявляти. Цікаво проаналізувати саме те, чого Росія не робить: не звертає масштабні військові сили і численні дивізії вглиб території", - наголосив Фрідман.

Читайте також: Українських рибалок викрали "фсбшники" - СБУ

Замість цього Кремль, за його словами, прийняв ту лінію фронту, яка встановилася. Він продовжує діяти на її основі.

Нагадаємо, активну користувачку соціальної мережі Facebook Ірину Горелікову із Севастополя працівники ФСБ викликали на допит через її повідомлення про виступ на конференції Мустафи Джемілєва.