Ватажки так званої "Донецької народної республіки" купують елітну нерухомість в Москві.

Про це повідомив журналіст Олексій Мацука на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

"Тим часом, відома донеччанка Дар'я Морозова, яка називає себе "омбудсменом ДНР", купила собі квартиру в Москві. А всім відомий, так би мовити, "міністр оборони ДНР" по кличці "Цар" зі Слов'янська Кононов купив будинок на Рубльовці теж у Москві . Ось така вона - боротьба за права трудящого народу", - написав журналіст.

Читайте також: Бойовики погрожували розправою спостерігачам ОБСЄ - Хуг

Дар'я Морозова - так званий "уповноважений з прав людини ДНР". Володимир Кононов з серпня 2014 року, після "відставки" Ігоря Гіркін-Стрєлкова, займає псевдопосаду "міністра оборони ДНР".

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Як повідомлялося, у ватажка так званої "Донецької народної республіки" Олександра Захарченка виявився досить значний кортеж з джипів.

Міліція Донецької області оголосила в розшук 11 так званих "міністрів" незаконного угрупування "ДНР", що діє на Донбасі.