Чиновники з команди екс-президента України Віктора Януковича активно скуповують жито

Як повідомляє Gazeta.ua, про це розповіла регіональний директор департаменту елітної житлової нерухомості "Knight Frank Russia & CIS" Олена Юргенєва.

"З початку минулого року ми спостерігали ажіотажний попит на оренду елітних квартир з боку громадян України. При цьому хороші пропозиції здавалися за високою ціною в доларовому еквіваленті (від 15 тисяч доларів) у найкоротші терміни", - підтвердив генеральний директор агентства нерухомості "Бон Тон" Надія Коркка.

Вона уточнила, що колишні українські чиновники не зупинялись при покупці дорого житла, не торгувались навіть - орендували квартири площею 400-500 квадратних метрів, в яких було мінімум по п'ять спалень.

Частіше екс-нардепи обирали житло в Підмосков'ї, вони віддавали перевагу в першу чергу Рублево-Успенському шосе. Там їх приваблювали дорогі селища, санаторії "Барвиха" і "Ландшафт".

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

У Москві ж серед оточення Януковича популярними були: Арбат, Тверська, Остоженка, Патріарші пруди. Оренда квартир в цих районах коштує від 10 тисяч доларів до 30 тисяч на місяць.

"У першу хвилю угоди укладалися в бюджеті від 10 тисяч доларів, друга хвиля була скромнішою - дивилися в основному квартири за 5-7 тисяч доларів. У результаті у другому кварталі минулого року ставки оренди в елітному сегменті досягли свого максимального значення ", - пояснює голова ради директорів "Kalinka Group" Катерина Румянцева.

Читайте також: Сьогодні стане відома адреса Януковича

Нагадаємо, що нещодавно повідомили про адресу втікача-президента Віктора Януковича, який відмовляється приїхати на допит в Генеральну прокуратуру України. Його судять заочно.