Заступник голови фракції "Батьківщина" Андрій Кожем'якін заявив, що для "Батьківщини" питання про вихід із парламентської коаліції не стоїть, передає РБК-Україна.

Коментуючи заяву Олега Ляшка про вихід "Радикальної партії" з коаліції, він зазначив, що для нього це стало несподіванкою.

"Поки що це просто заява, яка не має ніякої юридичної сили, оскільки на засіданні коаліції це питання ще не розглядалось", - зауважив Кожем'якін.

Відповідаючи на питання журналістів про те, що "Батьківщина" буде виходити з коаліції, Андрій Кожем'якін відповів: "Для "Батьківщини" це питання не стоїть".

Читайте також: "Радикальна партія" вийшла з парламентської коаліції

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Нагадаємо, вчора лідер фракції Юлія Тимошенко в ефірі одного з телеканалів заявила, що "Батьківщина" не бачить альтернативи коаліції.

"Це не просто коаліція, а опір зовнішньому агресору. І тому ця коаліція не може розвалитися, бо кожен розуміє, що нам потрібно стояти разом, пліч-о-пліч", - сказала нардеп.

Водночас, Тимошенко закликала союзників по коаліції змінити формат дискусії.