Депутат від "Народного фронту" Андрій Іванчук помічений у кнопкодавстві під час голосування за урядовий законопроект про внесення змін до Закону України "Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців" (№2493), який розглядався 3 вересня в другому читанні - передає Daily.ua.

На відеозаписі голосування видно, як Андрій Іванчук підходить до свого робочого місця і голосує спочатку за свого колегу Миколу Мартиненка, а потім - за себе.

Це вже не перше порушення Регламенту Верховної Ради представниками коаліції в частині недотримання персонального голосування.

Читайте також: У Раді збирають голоси за скасування голосування за децентралізацію

Народні депутати неодноразово зверталися до спікера з вимогою звернути увагу на порушення Регламенту депутатами від коаліції, однак належної реакції не послідувало.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Нагадаємо. що в Київській міській раді запрацювала нова система для голосування "Рада-4 Київ". Для участі в голосуванні депутатам необхідно буде одночасно задіяти дві руки, таким чином проголосувати за іншого депутата буде фізично неможливо.