Режим президента РФ Володимира Путіна не переживе "українську катастрофу".

Таку думку висловив російський політолог Андрій Піонтковський, пише Gazeta.ua.

"За всіма законами життя і смерті авторитарних режимів путінська клептократія не переживе українську катастрофу. Але кремлівські лідери спробують втриматися біля солодкого пирога влади-власності, вдавшись до стандартного прийому політичного ребрендингу. До болю знайомі слова "товариш Путін допустив серйозні прорахунки в українському питанні" і "виявився наш Батько не Отцем, а сукою" ось-ось повинні зірватися з вуст найближчих соратників вождя і вже вповзають пошепки на сторінки ще вчора лояльних Кремлю засобів масової інформації", - говорить він.

Читайте також: У Путіна немає ніякої стратегії - російський політолог

Політолог вважає, що поразка в Україні - це для Кремля "не просто втрата перлини у короні уявної імперії і крах усіх його "інтеграційних" потуг". "Це, насамперед, успішне повалення повсталим українським народом бандитського режиму, клону путінської клептократії", - сказав Піонтковський.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще