Лідер донецьких терористів Олександр Захарченко заявив, що "ДНР" буде виконувати Мінські угоди так, "як вона їх розуміє".

Про це він заявив під час прес-конференції, передає "ОстроВ".

Лідер бойовиків зазначив, що основні питання, які були на порядку денному у Мінську, виконуються. Він додав, що підсумки стосовно виконання Мінських домовленостей будуть підбиватися в кінці року.

Захарченко зазначив, що до кінця року вони зобов'язані виконати все, що підписала під час зустрічі у Мінську.

Читайте також: В "ДНР" видаватимуть посвідчення особи

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"На сьогоднішній момент ми виконуємо на 100% всі Мінські домовленості, які були підписані в Мінську, так як ми їх розуміємо", - уточнив лідер бойовиків.

Раніше Захарченко заявив про необхідність сплатити податки з купівлі та продажу нерухомості. Усі угоди, починаючи із травня 2014 року, є незаконними.

Нагадаємо, Україна і Захід звинувачують бойовиків в повному ігноруванні Мінських домовленостей. Останнє загострення викликали плани терористів провести власні "вибори". Західні країни, у відповідь на це рішення, погрожують ввести нові санкції проти Росії.