Ігор Швайка прибув до будівлі Печерського районного суду в Києві, передає УНН.

Суд має намір розглянути обрання запобіжного заходу для Швайки. Прокуратура наполягає на утриманні під вартою протягом 60 діб без можливості внесення застави.

Читайте також: Harley-Davidson як хабар: кримінальна справа проти Ігоря Швайки

Нагадаємо, що Швайку підозрюють у вчиненні терористичного акту, що призвів до загибелі людей, вбивства або замаху на вбивство працівника правоохоронного органу, умисному заподіянні працівникові правоохоронного органу тяжкого тілесного ушкодження у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків. А також організацію масових заворушень, які призвели до загибелі людей, організацію групових дій, що призвели до грубого порушення громадського порядку і незаконному поводженню зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами. Йому загрожує від 10 до 15 років позбавлення волі.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще