Кабінет Міністрів завершив розслідування в Міністерстві охорони здоров'я. Про це сказав Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк, повідомляє прес-служба уряду.

"Всі грифи "таємно" зняті з усіх розслідувань. І на рішення уряду будуть винесені відповідні пропозиції щодо звільнення посадовців Міністерства охорони здоров'я і, відповідно, притягнення їх до відповідальності", - наголосив він.

Читайте також: Урядові пропонують концепцію реформування системи держзакупівель

"Це - яскравий взірець того, що якщо у нас піднімається проблема в країні, то ця проблема повинна вирішуватися", - зазначив прем'єр.

Нагадаємо, Кабінет Міністрів ухвалив рішення про звільнення з посади голови Державної авіаційної служби Дениса Антонюка.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Яценюк також повідомив, що до уряду було внесено подання про звільнення заступника керівника Державної фіскальної служби, керівника Митної служби Костянтина Лікарчука.