Екс-голова державного оборонного підприємства "Укрспецекспорт" Сергій Бондарчук, якого Інтерпол оголосив у розшук, відсвяткував день народження своєї дружини в одному із ресторанів Лондона.

Фото із святкування виклала у Facebook сама дружина Бондарчука Каріна. На них зображена вона із чоловіком та дітьми. Світлини датовано 1 та 2 вересня. "Відсвяткували мій 44 день народження", - написала Каріна Бондарчук.

Як відомо, МВС оголосило екс-главу "Укрспецекспорту" в розшук в лютому 2015 року. Пізніше шукати його почав Інтерпол, але у червні Бондарчук засвітився серед гостей на дискусії по Україні, яку в Лондонській школі економіки організувала Європейська рада міжнародних відносин.

Читайте також: За добу на українському кордоні виявили трьох розшукуваних Інтерполом осіб

Коли екс-чиновнику повідомили про підозру, він написав на своєму Facebook, що перебуває у Великій Британії, де залишився "після того, як закінчилось моє службове відрядження як офіцера Служби безпеки України".

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Водночас у відповіді СБУ на запит Лещенка йдеться про те, що Бондарчука до Британії не відряджали.

У відомстві також повідомили, що екс-голову "Укрспецекспорту" звільнили з військового резерву 13 січня 2015 року. Нагадаємо, що восени минулого року у помешканні Бондарчука проводилися обшуки.

Прокуратура підозрює Бондарчука у розкраданні 7,5 мільйона доларів.

Бондарчук також відомий тим, що, будучи членом партії "Наша Україна", домігся виключення з неї екс-президента Віктора Ющенка у 2013 році.

Окрім того, екс-голова оборонного підприємства тісно приятелює з екс-головою СБУ Валентином Наливайченком. Вони входили до керівництва партії "Наша Україна".

"Укрспецекспорт" разом з трьома його дочірніми підприємствами "Укроборонсервіс", "Укрінмаш" і "Прогрес" був основним експортером спеціальної і військової техніки українського виробництва.