Сьогодні у пункті пропуску "Бориспіль" двічі спрацювала база даних "Інтерполу". В одному випадку щодо громадянина Литви, який прибув рейсом "Вільнюс (Литва) — Київ (Україна)", а в іншому — щодо громадянина України, який мав летіти рейсом "Київ— Анталія".

Про дані випадки доведено до відома Укрбюро Інтерполу в місті Києві, повідомили у прес-службі Держприкордонслужби.

Крім того, база даних "Інтерполу" спрацювала у пункті пропуску "Кучурган-авто" під час здійснення заходів контролю у прикордонників Білгород-Дністровського загону. Громадянина Молдови, який знаходиться у розшуку, затримали та передали співробітникам МВС. За фактом виявлення втікача поінформовано Укрбюро Інтерполу в місті Києві.

Читайте також: Росія повернула до України екс-чиновника крадія - ЗМІ

Нагадаємо, у рамках запровадження заходів з лібералізації візового режиму з ЄС на кордоні України більшість пунктів пропуску обладнані системами автоматичного біометричного контролю. Як повідомлялося раніше, з 15 серпня документи перевіряють як за українськими оперативними базами даних, так і за базами даних "Інтерполу", що підвищило безпекову складову.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще