У неділю, 6 вересня, Президент України Петро Порошенко зустрінеться з директором-розпорядником Міжнародного валютного фонду Крістін Лагард. Про це повідомили в прес-службі Адміністрації Президента.

Планується, що в той же день, в 18:00, Порошенко і Лагард зустрінуться з журналістами.

Нагадаємо, місія МВФ прибуде в Україну 22 вересня.

Читайте також: Україна ще трохи пробуде в стані технічного дефолту - Яресько

27 серпня було оголошено про досягнення домовленості, яка передбачає пролонгацію і 20% списання українських боргів перед приватними кредиторами.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомлялося раніше, золотовалютні резерви України в серпні зросли на 2,241 млрд. доларів до 12,617 млрд.доларів. Цьому сприяло, насамперед, надходження від МВФ чергового траншу у розмірі 1,650 млрд. доларів. Також збільшення резервів відбулося завдяки надходженню на користь уряду 508,1 млн. доларів від Міжнародного банку реконструкції та розвитку та Європейської комісії. Крім того, надходження від операції swap і конвертації китайських юанів склали 403,3 млн. доларів.