ЦВК дозволила мати офіційних спостерігачів на чергових місцевих виборах 25 жовтня сімом громадським організаціям.

Про це повідомили у прес-службі Центрвиборчкому.

Відповідне клопотання від Всеукраїнської громадської організації "Передові правові ініціативи", а також від громадських організацій "Україна – мати рідна моя" та "Центр промислової екології" розглянули члени ЦВК і надали їм дозвіл мати офіційних спостерігачів під час чергових виборів депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів 25 жовтня 2015 року.

Такий дозвіл отримали також громадські організації "Сильний Хмельницький" та "Сильне місто" – на території Хмельницької області.

Офіційних спостерігачів дозволили мати і громадським організаціям "Всеукраїнська правозахисна група "Верховенство права" та "Партія миколаївців".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Читайте також: В Україні відбудуться перші вибори в об'єднаних територіальних громадах

Нагадаємо, сьогодні розпочалася виборча кампанія з місцевих виборів, які мають відбутися вже 25 жовтня. Згідно з новим Законом "Про місцеві вибори", це будуть перші місцеві вибори за пропорційною системою і відкритими списками.