Глава Одеської державної адміністрації Міхеіл Саакашвілі відреагував на слова олігарха Ігора Коломойського.

Він написав про це на своїй сторінці у Facebook.

Політик вважає, що олігархові не вдалось його підкупити, тому тепер він вдається до дискредитації іміджу одеського губернатора.

"Український олігархат, так само як і Путін, заважає становленню української держави та є головним живильним середовищем політичної корупції", — наголосив Саакашвили.

На його думку, незабаром народ України покаже Коломойському на його місце.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Олігарх пропонує приспати мене як собаку, після невдалих спроб підкупити чи дискредитувати, перейшли на останній сценарій відомий олігархату - прямі погрози. Я думаю, народ України скоро покаже цим, вкрай знахабнілим пережиткам з бандитських десятиліть, на їх місце", - додав він.

Читайте також: Коломойський обізвав одеського губернатора "собакою без намордника"

Нагадаємо, що сьогодні власник МАУ Ігор Коломойський порівняв голову Одеської облдержадміністрації Міхеіла Саакашвілі з собакою без намордника і заявив, що вимагатиме у нього гроші через суди.