Президент Росії Володимир Путін планує розколоти Україну зсередини та домогтися проведення дострокових парламентських виборів.

Про це пише Апостроф із посиланням на власне інтерв'ю із радником міністрів внутрішніх справ Антоном Геращенко.

"Зараз Путін всі свої сили кинув на розкол України зсередини. Перш за все, на розкол Верховної ради з метою проведення нових парламентських виборів. Щойно він побачить, що ці плани реальні, він обов'язково спробує повернути Донбас до складу України, щоб його жителі змогли взяти в них участь", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Геращенко пов'язав сутички під Радою з поїздкою Тягнибока в АТО

За словами радника, через те, що виборці окупованого Криму і Донбасу не брали участь у минулорічних парламентських виборах, структура влади в Україні докорінно змінилася і більшість у парламенті стало належати проєвропейським силам.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Геращенко вважає, що якщо виборці Донбасу знову отримають можливість голосувати, то вони будуть підтримувати проросійських політиків.

"Це може серйозно змінити баланс влади в країні. Тому, ще раз хочу повторити, якщо Путін реально відчує, що Україну можна розколоти зсередини і провести дострокові парламентські вибори - він сам зробить все для того, щоб повернути нам Донбас", - підкреслив він.