Вчора, 6 вересня, відбулося засідання Центральної виборчої комісії.

Як повідомляє прес-служба комісії, на засіданні сформували склад 640 обласних, районних, міських та районних виборчих комісій у місті Києві, які здійснюватимуть підготовку та проведення місцевих виборів 25 жовтня 2015 року.

"Рішення було прийнято після розгляду подань щодо кандидатур до складу відповідних територіальних виборчих комісій місцевих організацій політичних партій, про утворення депутатських фракцій яких оголошено на першій черговій сесії Верховної Ради України восьмого скликання", - сказано у повідомленні.

Читайте також: До складу тервиборчкомів на місцевих виборах увійдуть 92 партії

Разом з парламентськими партіями до складу тервиборчкомів увійшли представники місцевих осередків партій, які визначили за результатами жеребкування.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Нагадаємо, крім шести парламентських до складу територіальних виборчих комісій увійдуть представники 86 політичних партій.

Вибори депутатів місцевих рад та сільських, селищних і міських голів відбудуться 25 жовтня поточного року.