Трьох українських військових, про зникнення яких раніше заявлялося, "затримала" прикордонна служба ФСБ Росії.

Про це повідомили в прес-службі самої структури, передає ТАCС.

"У Криму співробітники прикордонного управління ФСБ Росії затримали трьох військовослужбовців 79-ї бригади Збройних сил України за підозрою в незаконному перетині державного кордону Росії", - йдеться в повідомленні.

Під час "затримання" у українських військовослужбовців нібито не було при собі документів.

Російські прикордонники розповідають, що українські військові нібито вирішили поспілкуватися з російськими морськими піхотинцями з іншого боку озера Сиваш.

Популярні новини зараз
40% знижки на продукти: "Ощадбанк" здивував новою карткою та її можливостями Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Читайте також: Троє військових пропали на кордоні з анексованим Кримом

Російська сторона прийняла рішення притягнути українських військовослужбовців до адміністративної відповідальності і передати прикордонним органам України.

Як відомо, 5 вересня стало відомо про зникнення трьох військовослужбовців 79-ї окремої аеромобільної бригади - старшого солдата і двох солдатів.

За даними Генштабу, вночі в цей район під'їжджали два автомобіля з боку окупованої території АР Крим, можливе незаконне затримання українських військовослужбовців.

При цьому зброя, патрони і документи військовослужбовців залишилися в розташуванні підрозділу.