На адміністративному кордоні з анексованим Росією Кримом пропали троє військових.

Про це повідомляє прес-служба Генерального штабу Збройних сил України на Facebook.

"Вранці 5 вересня стало відомо про зникнення трьох військовослужбовців 79-ї окремої аеромобільної бригади старшого солдата Юрова А.І. і солдатів Орленко А.А. і Мекшун К.М", - йдеться в повідомленні.

Ці військові в ніч з 4 на 5 вересня після завершення зміни пішли з наглядового поста. Вони прибули в розташування, переодяглися в цивільну форму і пішли купатися до греблі.

Гребля знаходиться на території, що суміжна з незаконно окупованою територією Криму. Вночі в цей район під'їжджали два автомобілі з боку анексованого Криму.

Популярні новини зараз
"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Військові припускають, що вони могли незаконно затримати українських бійців.

"Зброя, патрони і документи військовослужбовців залишилися в розташуванні підрозділу. В даний час проводиться службове розслідування і розшук", - додали в Генштабі.

Читайте також: На Луганщині бійці Нацгвардії затримали дезертира

Нагадаємо, що Росія анексувала Крим в березні 2014 року.