У Кремлі відзначили, що мінські угоди виконуються тільки за пунктом про припинення вогню.

Про це заявив прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков.

"Дійсно, з 1 вересня сталася відносна стабілізація. Зараз практично немає обстрілів збройними силами України цивільних населених пунктів Донбасу. І в цьому плані можна констатувати зміни на краще. По ряду інших пунктів мінських угод констатувати просування навряд чи доводиться", - заявив Пєсков журналістам.

Він також не виключив, що зустріч нормандської четвірки може відбудуться "на тому чи іншому" рівні.

Нагадаємо, 6 вересня повпред "ДНР" на переговорах у Мінську Денис Пушилін заявив, що відведення української техніки калібром до 100 мм означатиме закінчення війни.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Читайте також: Кремль стежить за протестами в Молдові - Пєсков

5 вересня, Президент України Петро Порошенко заявив, що минулий тиждень став першим, коли працюють мінські угоди в частині припинення вогню.

Раніше ЗМІ повідомляли, що в Мінську погодили документ про відвід озброєнь в Донбасі. Угода про відвід озброєнь калібром менше 100 мм може бути підписана 8 вересня.