Депутат від Опозиційного блоку Сергій Ківалов зрадів затриманню лідера одеського "Автомайдану" Євгена Резвушкіна.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

З цього приводу, колишній регіонал написав, що "справедливість починає торжествувати". Він упевнений, що це саме Резвушкін найняв тракториста, який зніс паркан на території Будинку прийомів Міжнародного Гуманітарного Університету, більш відомого як "замок Гаррі Поттера", а фактично - одного з будинків Ківалова, назвавши це актом вандалізму.

Читайте також: В Одесі активісти захопили резиденцію Ківалова (фото)

Як повідомлялося, в Одесі суд заарештував лідера одеського Автомайдану Євгена Резвушкіна. Йому інкримінується хуліганство і погроза або насильство щодо працівника правоохоронних органів.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Раніше Ківалов назвав проникнення активістів в Одесі на територію цього будинку "кримінальним злочином" і "повним бєспрєдєлом".

Як відомо, активісти "Автомайдану" влаштували "день відкритих дверей" в будинку, власником якого вважається Сергій Ківалов.

Як нагадали активісти, великий багатоповерховий будинок "зі своїм тенісним кортом, сауною, причалом і яхтами" оформлений як один з корпусів Міжнародного Гуманітарного Університету, хоча насправді ним не є.