Активісти захопили резиденцію екс-нардепа від "Партії регіонів" Сергія Ківалова, яка відома під назвою "Замок Гаррі Поттера". Серед них - представники "Автомайдану". Офіційно цей комплекс належить "Міжнародному гуманітарному інституту".

Про це повідомляє Громадське.Одеси.

"Будиночок Гаррі Потера захоплений невідомими, всіх одеситів запрошують на екскурсію..." — повідомив на своїй сторінці у Facebook активіст Марк Гордієнко.

Читайте також: На Ківалова завели кримінальну справу за сепаратизм

На місці були присутні активісти Ради громадської безпеки та Автомайдану.

Популярні новини зараз
Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня
Показати ще

Станом на 16.15 до місця прибули співробітники МВС.

Станом на 16:35 прес-секретар Сергія Ківалова пояснила, що будинок дійсно належить МГУ і називається "Будинок офіційних делегацій". Стосовно того, чи мешкав Сергій Ківалов у даному будинку, представник нардепа не змогла ані підтвердити, ані спростувати таку інформацію. Також прес-секретар повідомила, що зараз Сергій Ківалов знаходиться в Одесі.