Спільнота "Автомайдан" зареєструвала на сайті президента України петицію про відставку Арсена Авакова з посади міністра внутрішніх справ. Про це повідомляє спільнота у "Facebook".

У повідомленні, зокрема, сказано:

"Вже більше ніж 1,5 року Арсен Аваков є міністром. За цей час за його ініціативи не було проведено жодних кардинальних реформ у структурі МВС! Єдине "досягнення", яким прикривається Аваков, – це створення Екою Згуладзе патрульної поліції. Натомість вся прогнивша система правоохоронних органів лишилася абсолютно без змін після перемоги Революції гідності! За цей час дали втекти десяткам підозрюваним, у тому числі й екс-"беркутівцям" та "оплотівцям", яким інкримінували організацію масових убивств на Майдані! У той же час зі швидкістю свого попєрєдніка режиму Януковича Віталія Захарченка Аваков зі своєю старою-новою "командою" МВС кидає за ґрати десятки активістів, завдяки яким він і зайняв крісло Міністра!".

Читайте також: Параноїки - наш профіль: Аваков відповів Бистрикіну на "чеченця Яценюка"

"Скандальні призначення замів, корупція серед працівників МВС, відсутність кардинальних реформ у структурі міністерства, уникнення покарань вбивцями за злочини на Майдані, натомість переслідування громадських активістів змушують нас публічно вимагати звільнення Арсена Аваков з посади міністра МВС!" – наголошують автори петиції.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Нагадаємо, що сьогодні народні депутати-"свободівці" зустрілися з генеральним прокурором України і передали звернення щодо численних порушень чинного законодавства міністром Арсеном Аваковим.