Сьогодні президент Петро Порошенко підписав закон "Про забезпечення проведення демократичних, чесних і прозорих місцевих виборів 25 жовтня 2015 року".

Як повідомляє РБК-Україна, глава держави поставив свій підпис під документом під час засідання Ради регіонального розвитку.

Він заявив, що вибори обов'язково відбудуться в прифронтовому Маріуполі.

"Маріуполь став символом українського Донбасу - тому там мають відбутися вибори. Воля виборців для мене закон. Жителі Маріуполя будуть голосувати 25 жовтня", - сказав Порошенко.

Також він заявив, що можливий перегляд тексту змін до Конституції, але у випадку воєнного стану Основний закон переглядати не будуть.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Читайте також: "Я маю право вибору" - флешмоб від маріупольців (відео)

Нагадаємо, що проти виборів в Маріуполі виступав глава Донецької ОДА Павло Жебрівський.

У відповідь на це жителі Маріуполя влаштували флеш-моб "Нас позбавляють права голосу". Місцеві активісти зняли відео, на якому у маріупольців заклеєні роти. Вони відзначили, що проявили свою чітку проукраїнську позицію, тому зобов'язані голосувати.