Самопроголошена "Донецька народна республіка" може передати Україні контроль над кордоном з Росією після того, як будуть виконані інші пункти мінських угод. Про це сказав глава "парламенту ДНР" Денис Пушилін, пише сепаратистське "Донецьке агентство новин".

"Питання про кордон буде актуальним, тільки коли будуть виконані всі інші пункти мінських угод. Це і конституційна реформа, і закон про вибори. Звичайно, вони повинні бути узгоджені з Донецьком і Луганськом, а цього досі не сталося", - сказав Пушилін.

Читайте також: Росія не повинна виконувати мінські домовленості – Пєсков

Нагадаємо, Президент України Петро Порошенко заявляв, що мінський процес по Донбасу повинен завершитися в 2015 році.

Уповноважений представник самопроголошеної "Луганської народної республіки" на Мінських переговорах Владислав Дейнего у свою чергу зазначив, що реалізація повного комплексу заходів із виконання Мінських угод до кінця 2015 року для України технічно неможлива.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще