У Конгресі партії "Рух за реформи" у Національному палаці мистецтв "Україна" взяли участь понад трьох тисяч киян. Головна повістка - як змінити Київ за один рік.

Вперше за всю історію незалежності в країні був проведений не партійний з'їзд, що, по суті, є пережитком традицій Радянського Союзу, а конгрес американського типу. Таким чином члени партії "Рух за реформи" хотіли показати, що у своїй роботі будуть пропагувати не тільки європейські, але й американські стандарти життя.

У рамках зустрічі кияни мали можливість ближче познайомитися з лідером партії Сергієм Думчевим і його командою. Кожен бажаючий зміг поспілкуватися і познайомитися з кандидатами в депутати Київради. Адже це нові люди, нові обличчя, які ніколи не були пов'язані з владою.

"Наша партія об'єднала десятки і сотні киян, які не планували і не брали участь в політиці. Однак сьогодні вони вже не можуть дивитися на місто, в якому дуже некомфортно жити, - говорить Сергій Думчев. - Це підприємці, волонтери, бійці АТО. Одним словом, звичайні ініціативні кияни. Також у нашому списку є колишні члени таких політичних сил, як "Самопоміч" та "БЮТ". Це люди, які не бачили перспектив в названих партіях. Вони мають свій конкретний план реформування столиці. Тому прийняли рішення разом з нами міняти наше рідне місто".

Читайте також: "Рух за реформи": хочеш зробити щось хороше - зроби сам

Популярні новини зараз
Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Крім того, під час конгресу жителям міста була представлена ​​помісячна програма проведення реформ, які змінять Київ в кращу сторону.

Зокрема, за словами Сергія Думчева, вже через рік Київ істотно зміниться. Буде здійснено повне реформування інфраструктури міста. Завдяки програмі "Руху за реформи" дороги та ліфти будуть відремонтовані, транспорт - повністю оновлений, а бюджет міста збільшиться втричі. Все це дозволить Києву повернути свій колишній вигляд, а кияни знову зможуть пишатися своїм містом!