За словами політичного експерта Андріана Рев`юка, більшість політичних сил, які ведуть своїх кандидатів у Київраду, не представили конкретної передвиборчої програми і реальних інструментів досягнення цілей.

"Як правило, всі кандидати перед виборами вимовляють порожні слова, за якими немає ніякої конкретики. Обіцяють знищити стару систему, провести реформи і зробити життя в столиці комфортніше. Тобто, все те, чого від них очікує виборець", - говорить Андріан Рев`юк.

Експерт зазначає, що після виборів колишні кандидати стають активними прихильниками старих методів роботи. Передвиборчі обіцянки при цьому стають для них незручним минулим, якого вони уникають.

Читайте також: "Рух за реформи" поповнився кандидатами

На сьогоднішній день Рев`юк чув конкретику тільки від кандидатів партії "Рух за реформи".

Популярні новини зараз
Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

"Їх програма дійсно сформована на основі першочергових реформ, які потрібні місту і киянам. При цьому процес впровадження, реалізації цих реформ у партії розписаний фактично покроково. Реалізувати їх не складе труднощів за наявності політичної волі і того бажання, з яким висуванці зараз ведуть свою діяльність. Тому гасло лідера "Руху за реформи" Сергія Думчева про те, що справжньому меру достатньо тільки одного року для проведення реформ, вважаю не популістським, а об'єктивним", - вважає Рев`юк.

Експерт зазначає, що з кожним днем ​​місто втрачає у своєму розвитку і йому терміново потрібні зміни.