На сайті президента України з'явилася петиція за відставку голови Одеської ОДА Міхеіла Саакашвілі.

Її автором є Степаненко Віктор Юрійович.

За кілька днів звернення до глави держави набрало тільки чотири голоси.

У петиції уточнюється, що за три місяці свого перебування на посаді Саакашвілі не здійснив жодної реформи.

"Єдине, що у чинного губернатора виходить добре, це скандалити і займатися саморекламою. За кількістю згадувань не тільки в місцевій, а й у всеукраїнській пресі з Саакашвілі можуть змагатися хіба що президент і прем'єр", - уточнює автор.

Популярні новини зараз
Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Він пише, що місцеві жителі області так і не побачили центр надання адміністративних послуг, інвестицій та боротьби з корупцією.

"Просимо Президента України звільнити Михеіла Саакашвілі від займаної посади. Експеримент виявився невдалим, пора це чесно визнати", - пише автор.

Читайте також: Саакашвілі не буде прем'єр-міністром в Україні - Порошенко

Нагадаємо, що раніше з'явилася петиція за призначення Міхеіла Саакашвілі прем'єр-міністром України.

Президент Петро Порошенко заявив, що цього не буде, хоча петиція за призначення екс-президента Грузії главою уряду 7 вересня набрала 25 тисяч голосів.

Міхеіл Саакашвілі також заявив, що не бачить себе в ролі прем'єр-міністра України.