На сайті президента України з'явилася петиція з пропозицією призначити лідера "Батькiвщини" Юлію Тимошенко послом України в Гондурасі.

Її ініціатором став Кондратенко Олександр Іванович. Він зареєстрував документ сьогодні. Він вже набрав більше 480 підписів.

"У зв'язку з великим управлінським досвідом і необхідними знаннями в Тимошенко Юлії Володимирівни просимо вас призначити її послом в Гондурас", - йдеться в повідомленні.

Цікаво, що в Гондурасі функції глави дипломатичного представництва України виконує український посол в Республіці Куба, бо окремого консульства немає.

Це не перша петиція, присвячена Юлії Тимошенко. Українці вирішили звернутись до президента з пропозицією призначити її прем'єр-міністром. Така ж петиція є з приводу призначення главою уряду Міхеіла Саакашвілі.

Популярні новини зараз
Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Є також петиція з вимогою заборонити призначення Тимошенко главою уряду, ще в одній петиції міститься вимога повернути її у в'язницю для відбування терміну за "перевищення службових повноважень".

Читайте також: З'явилася петиція до Порошенка за відставку Саакашвілі

Нагадаємо, що сьогодні з'явилася петиція за відставку Саакашвілі з поста глави Одеської ОДА.