Бойовики самопроголошеної "ДНР" бояться повторити участь свого ватажка "Мотороли". Терорист Павлов нещодавно був помічений на фотографії у соціальній мережі разом з портретом Башара Асада.

У складі бойовиків розповсюджуються чутки про їхню можливу мобілізацію у Сирію. Це викликало стурбованість у сепаратистських угрупуваннях, пише "Преса України" із посиланням на власне джерело.

За даними видання, можливе відправлення до країни Близького Сходу викликало хвилю дезертирства бойовиків. Ті, хто залишився на Донбасі, вважають, що "уряд їх кинув". Також з'явилась інформація, що постійний склад солдат "ДНР" зменшився втричі.

Читайте також: Офіцера РФ Старкова можуть обміняти на українських військових

Нещодавно в інтернеті з'явились фотографії російських військових у Сирії. Уряд РФ встиг пояснити це тим, що військові лише консультують армію Асада. Прес-секретар Путіна Пєсков наголошував, що Росія роздивиться можливість введення своїх військ у Сирію для війни, якщо Асад цього попросить.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще