Лідери бойовиків ДНР і ЛНР Олександр Захарченко та Ігор Плотницкий vмають намір прибути в Південну Осетію на святкування 25-річчя невизнаної республіки.

У Цхінвалі також приїде керівництво невизнаної Абхазії, глава Північної Осетії Тамерлан Агузаров і міністр у справах Північного Кавказу Лев Кузнєцов, передає ТАСС.

Читайте також: РФ витрачає мільярди доларів на свої псевдодержави - "тіньове ЦРУ"

Прес-секретар Південної Осетії Ганна Яновська запевнила, що це буде перший офіційний візит ватажків терористів ДНР і ЛНР в Цхінвалі.

Як повідомлялося, 18 березня Росія і Південна Осетія підписали Договір про союзництво та інтеграції. Договір передбачає, зокрема, формування двома країнами загального простору оборони і безпеки, вільний перетин російсько-південноосетинської кордону та інше.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще