Влада України мала почати блокаду Криму ще в 2014 році.

Про це написав нардеп Дмитро Тимчук на своїй сторінці в Facebook.

"Економічна блокада Криму активістами - це ляпас Україні. Тому що сама держава мала зробити це навесні 2014 року. Але Київ чомусь досі вперто не розуміє, чому війна і окупація повинні заважати бізнесу", - ідеться у пості народного депутата в соціальній мережі.

Читайте також: Аксьонов направив прорвати блокаду Криму "Камази" з "ополченцями" - джерело

На його думку, у мешканців АРК є право вибору: або виступати за Україну, або чекати, поки їх нагодують "настільки улюблені декими на півострові "зелені чоловічки".

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

"Панове кримчани, вам подобаються "ввічливі люди"? Немає проблем, їжте "ввічливість". Рада та любов", - додав він.

Тимчук вважає, що або Україна бореться за територіальну цілісність і воює, у тому числі на "економічному фронті", або торгує.

"Заразом тест для Путіна - чи є у нього мізки, і де вони були, коли він "повертав Росії Крим". Мудрість правителя оцінюється не здатністю щось "скоммуниздить" у сусіда, користуючись моментом. Вона оцінюється здатністю передбачати наслідки власних рішень і вчинків", - підсумував нардеп.